Analýza přijímání zaměstnanců a adaptačního procesu ve vybraném podniku - Píšková, Klára (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem této bakalářské práce je nejprve charakterizovat základní pojmy adaptačního procesu. Dále zjistit, jak je adaptační proces nastaven ve vybraném podniku. Poté, na základě výzkumu ve formě řízených rozhovorů se zaměstnanci, získat odpovědi na vybrané otázky, které následně pomohou zanalyzovat a definovat problematické oblasti adaptačního procesu. A závěrem předložit kompetentním pracovníkům doporučení a návrhy pro zlepšení adaptačního procesu této společnosti.
Analysis of recruitment of staff and adaptation process in a selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; úkoly řízení lidských zdrojů; přijímání zaměstnanců; adaptace; adaptabilita; adaptační proces; zaměstnanci; Human Resource Management; Human Resource Management tasks; adaptation; adaptability; adaptation process; employees