Marketing silniční nákladní dopravy podniku Zdar a.s. - Málek, Martin (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce je složena ze čtyř hlavních částí, které obsahují teoretické i praktické poznatky z oblasti marketingu dopravních podniků. První část setýká firmy ZDAR a.s., popisuje její vývoj, činnosti, vozový park a jeho využití. Ve druhé části je rozpracován marketing se zaměřením na marketingový mix služeb, který je poté aplikován na dopravu. Třetí část posuzuje využití jednotlivých marketingových nástrojů a vypracována analýza SWOT podniku ZD AR a.s. V závěrečné části této práce jsou popsány a doporučeny návrhy na zavedení nových služeb, včetně posouzení jejich ekonomické efektivnosti.
Road freight transport marketing of firm Zdar a.s.
Keywords: marketing; dopravní podniky; analýza stavu; transport companies; analysis of the state