Kvalitní reprodukce předloh s přímými barvami na CMYK digitálních tiskových strojích - Vik, Martin (Univerzita Pardubice, 2015)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo zjistit, do jak míry jsou současné digitální stroje využívající technologii CMYK schopné reprodukovat předlohy s přímými barvami.
A quality reproduction of designs with spot colors on CMYK digital presses
Keywords: přímé barvy; procesní barvy; CMYK; digitální tisk; elektrofotografie; Pantone; mapy; spot colors; digital print; electrophotography; maps