Racionalizace provozu na trati Domažlice - Planá u Mariánských Lázní - Bareš, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce analyzuje současný stav železniční trati Domažlice Planá u Mariánských Lázní a navrhuje možnosti racionalizace provozu na této železniční trati.
Racionalization of operation on railway line Domažlice - Planá u Mariánských Lázní
Keywords: racionalizace; řízení provozu; zabezpečovací zařízení; železnice; racionalization; traffic control; safety device; railway