Hodnocení efektivnosti využívání majetku obce - Konvalinová, Renata (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou efektivního využívání obecního majetku. Zaměřuje se na hodnocení efektivnosti tří sportovních zařízení v různých obcích, které jsou dle stanovených kritérií vzájemně porovnávány. Každý z projektů je podrobně popsán a vyhodnocen SWOT analýzou a následně je k určení užitnosti použita Saatyho metoda. Výsledná efektivnost pak vychází z porovnání celkové vážené užitnosti jednotlivých projektů.
Assesment of effektiveness of municipal property using
Keywords: Effectiveness; Property; public projects; mucicipalities; Efektivnost; majetek; veřejné projekty; obce