Získávání a výběr zaměstnanců v podniku SKANSKA, a.s. - Urlichová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice získávání a výběru zaměstnanců v podniku SKANSKA, a.s.. Jsou zde popsány metody získávání a způsoby výběru pracovníků ve skupině a adaptační program, který je zaměřen zejména na absolventy Stavebních fakult v ČR a SR. Cílem této práce je prozkoumat pomocí dotazníkového šetření zájem studentů ČVUT o zaměstnání ve společnosti SKANSKA, a.s. a na základě výsledků z této analýzy navrhnout, jak lze situaci zlepšit.
The recruitment and selection of employees in company SKANSKA, Inc.
Keywords: recruitment; Employees; personalistika; Management; zaměstnanci