Mezinárodní marketing u firmy Synthesia, a.s. Pardubice - Hrdá, Pavlína (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá mezinárodním marketingem a jeho specifiky ekonomickými, obchodními, hospodářskými, kulturními a geografickými. V úvodu je nastíněna problematika mezinárodního obchodu a dnes velmi populární internacionalizace. Aplikační část je zaměřena na řízení a organizaci marketingu v české firmě Synthesia, a.s. Pardubice. Současně jsou zde popsány i obchodní metody, které firma využívá při vstupu na zahraniční trhy.
International marketing in the joint-stock company Synthesia Pardubice
Keywords: mezinárodní obchody; internacionalizace ekonomiky; řízení marketingu; mezinárodní marketing; obchodní metody