Systém efektivního přijímání a vyhodnocování dispozic adresáta (Brno) - Fučilová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2010)
Moje bakalářská práce se zabývá systémem přijímání dispozic adresáta. Rozebírá organizační strukturu poštovního provozu u České pošty, s.p. v regionu Jižní Morava a součastně poskytované dispozice pro adresáta. Pomocí SWOT analýzy vyhodnotí silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby pošty pro zefektivnění poskytovaných dispozic s přihlédnutím na požadavky adresátů.
The effective receiving and evaluating system of addressee disposition (Brno)
Keywords: Česká pošta; poštovní provoz; poštovní oddělení; dispozice adresáta; efektivnost; Czech post; postal service; postal department; disposition addressee; effectiveness