Indikátory pro hodnocení úrovně eGovernmentu - Hájková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem úrovně e-Governmentu prostřednictvím vybraných indikátorů, pomocí kterých se tato úroveň měří. V první kapitole jsou vysvětleny základní pojmy. Druhá kapitola se zabývá hodnocením úrovně e-Governmentu v rámci vybraných organizací celkově a zvlášť v rámci ČR. Třetí kapitola popisuje vybrané indikátory pro hodnocení úrovně e-Governmentu z pohledu vybraných organizací a projektů. Čtvrtá kapitola je zaměřena na porovnání a zhodnocení vybraných indikátorů. Poslední kapitola bakalářské práce obsahuje závěrečné shrnutí.
Indicators for evaluation of eGovernment level
Keywords: E-Government; indikátory; úrovně; Elektronický podpis