Informační systém autoservisu - Lopauer, Patrik (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato práce popisuje problematiku implementace informačního systému určeného pro autoservis. Cíl práce je aplikace, která pokrývá všechny potřebné funkcionality pro provoz a správu autoservisu. V teoretické části je provedena analýza několika existujících řešení. Tyto řešení jsou hodnoceny podle několika faktorů a porovnané s vyvíjeným systémem. Praktická část obsahuje postup implementace v jazyce JAVA a v databázi MySQL. Tyto technologie jsou popsány v teoretické části.
Information system for car repair shop
Keywords: informační systémy; autoservis; JAVA; MySQL; information systems; car repair shop; JAVA; MySQL