Analýza mzdových nákladů projekčního podniku - Martincová, Eva (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce bude sloužit podniku k rozhodnutí. Je to pomůcka pro možný přechod z časové mzdy na úkolovou. Budou popisovány veškeré mzdové náklady firmy spojené s pracovní činností. Výsledkem bude doporučení časové nebo úkolové mzdy pro jednotlivé skupiny zaměstnanců.
Analysis of labor costs of Projection Company
Keywords: mzdy; náklady; podniky; odměňování; pracovníci; zaměstnanci; mzdové náklady; produktivita práce; zakázky; wages; costs; companies; rewarding; workers; employees; labor costs; workforce productivity; order