Vliv restrukturalizace na vývoj nezaměstnanosti v okresech Kladno a Příbram - Černý, Kamil (Univerzita Pardubice, 1997)
V práci je popsán pojem nezaměstnanost a související pojmy. Je vysvětlen vliv restruktualizace na vývoj nezaměstnanosti. Dále je znázorněna nezaměstnanost v celé České republice v jednotlivých letech, konkrétní situace v okrese Kladno a Příbram.
Keywords: Nezaměstnanost; Kladno; Příbram