Stanovení rozdělovacích koeficientů IV - Hoskovec, Daniel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá stanovením rozdělovacích koeficientů plyn-voda při 25°C pro toluen, fenylacetát a 4-isopropylpyridin. Stanovení je provedeno metodou statické headspace spojenou s GC/MS.
Determination of partition coefficients IV
Keywords: headspace analýza; rozdělovací koeficienty; Henryho konstanta