Telematické systémy v letecké dopravě - Kopáč, Kamil (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu telematických systémů a jejich integrace v letecké dopravě.
Air traffic telematics systems
Keywords: Letecká doprava; Telematika; inteligentní řídicí systém