Trasování vozidel v DHL Express (Czech Republic) s.r.o. - Komárek, Daniel (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce je zaměřena na zlepšení tras rozvozových vozidel ve společnosti DHL Express (Czech Republic) s.r.o., konkrétně pro pobočku v Hradci Králové. V první části jsou popsána teoretická východiska pro daný problém. V druhé části je na základě teoretických poznatků definován konkrétní problém, poté je vybrána a implementována metoda k jeho řešení. Na závěr jsou porovnány a vyhodnoceny získané výsledky.
Tracing vehicles in DHL Express (Czech Republic) Ltd.
Keywords: distribuce; trasování; optimalizační metody; okružní a rozvozní úlohy; distribution; tracing; optimization methods; vehicle routing problems