Podnikatelský záměr - Kolářová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá teoretickou i praktickou stránkou podnikatelského záměru. Vlastní projekt je zpracován pro firmu podnikající v pohostinství za účelem získání provozního úvěru.
Business plan
Keywords: podnikatelský záměr; podnikatelský plán; Marketingový plán; finanční plány; právní formy; Podnikání