Komunikační strategie Destinační společnosti Východní Čechy - Tříletá, Eva (Univerzita Pardubice, 2011)
Předmětem diplomové práce "Komunikační strategie Destinační společnosti Východní Čechy" je návrh komunikační strategie vybrané destinace. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá postavením marketingu v destinaci a komunikačním mixem, jeho cíli a nástroji. Praktická část je zaměřena na vymezení cílové destinace, analýzu současných marketingových aktivit a analýzu poptávky. Dále jsou předloženy návrhy na zlepšení komunikační strategie a jejich ekonomické zhodnocení.
Communication strategy of destination management company East Bohemia
Keywords: destinační společnost; komunikační mix; reklamy; podpory prodeje; public relations; cestovní ruch; destinace; destination management; communication mix; advertising; support of sales; tourist trade; destination