Potenciál brownfields na úrovni měst České republiky - Rýdl, Pavel (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou brownfields. Dále jsou v ni porovnány databáze, které slouží k evidenci brownfields a jsou vyzdviženy jejich kladné a negativní vlastnosti. Ve vybrané obci jsou zmapovány tyto nevyužité objekty a pro některé z nich je navrženo potenciální využití.
The potential of brownfields on the level of cities in the Czech Republic
Keywords: brownfields; greenfields; revitalizace; projekty; databáze; obec Nové Město nad Metují; brownfields; greenfields; revitalization; projects; database; city of Nové Město nad Metují