Odměňování řidičů mezinárodní kamionové dopravy společnosti BORS Břeclav a.s. - Pospíšilová, Dana (Univerzita Pardubice, 2009)
V této práci je sestaven nový návrh odměňování řidičů mezinárodní kamionové dopravy, který je vypracován pro dopravní společnost BORS Břeclav a.s. Důvodem pro vypracování této práce je zvýšená fluktuace zaměstnanců v posledních pěti letech a s tím zvýšený nárůst nehod a nákladů na zapracování nových pracovníků.
Remuneration to drivers of international truck transport company BORS Břeclav a.s.
Keywords: Odměňování; řidiči; Doprava; Motivace; Remuneration; drivers; Traffic; Motivation