Stanovení růstových křivek E.faecium v tekuté pomnožovací půdě při různých kultivačních teplotách a pH pomnožovací půdy - Brátová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Sestrojení růstových křivek E. faecium v játrovém bujónu při kultivačních teplotách 5, 10, 15, 20°C a pH 6,0; 6,4; 608 pomnožovacího média.
Assesment of growth curves E.Faecium in liquid cultivation medium at different temperatures and pH of cultivation medium
Keywords: Enterococcus faecium; růstové křivky