Uložení a zajištění nákladu u vybrané přepravy zboží - Doležal, Vítek (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zajištění a uložení zboží v silniční nákladní dopravě. V první kapitole jsou představeny základní právní předpisy a hlavní zásady uložení a zajištění nákladu. V druhé kapitole jsou uvedeny praktické příklady vycházející z teoretických informací první kapitoly. Třetí kapitola se zabývá aplikací teoretických požadavků na reálných přepravách ve vybrané firmě.
Storaging and securing of cargo for chosen goods transport
Keywords: silniční nákladní doprava; zajištění nákladu; zajišťovací prostředky; textilní popruh; road freight transport; load securing; securing stuff; textile strap