Novice teacher in adult heterogeneous class - Nováková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá procesem osvojování cizího jazyka u dospělých studentů. Ověřuje reflexi subjektivní zkušenosti začínajícího učitele ve třídě dospělých studentů.
Začínající učitel ve třídě dospělých studentů
Keywords: pedagogika; výuka jazyků; dospělí; autorita; didaktika