Zavedení procesního řízení v malé firmě - Myška, Michal (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá zaváděním prvků procesního řízení v malé společnosti, která doposud využívala funkční model řízení. Cílem této práce je navrhnout modelovou metodu zavedení procesního řízení v malé firmě s ohledem na specifika podnikání v podmínkách České republiky. Důraz není kladen na důsledné dodržení všech teoretických zásad BPR a BPM, ale na optimalizaci celkové výkonnosti malé firmy v reálných podnikatelských podmínkách druhé dekády 21. století.
Implementation of process management in small company
Keywords: malé firmy; procesní řízení; funkční řízení; reengineering; organizační struktura; jakost; small companies; process management; functional management; reengineering; organizational structure; quality