Rozložení logistických ploch ve vybrané společnosti - Váňa, Martin (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá rozložením logistických ploch ve vybrané společnosti. V první kapitole je teoreticky vymezena zkoumaná problematika. Ve druhé kapitole je zpracována analýza současného stavu rozložení logistických ploch ve vybrané společnosti. Ve třetí kapitole jsou navrženy změny rozložení logistických ploch ve vazbě na závěry analýzy současného stavu a potenciálního scénáře budoucího vývoje. Ve čtvrté kapitole jsou navržené změny zhodnoceny.
Organization of logistic areas in a selected company
Keywords: sklady; manipulační technika; regály; logistika; layout; výrobní společnosti; warehouses; handling equipment; rack; logistics; layout; manufacturing companies