Analýza současného stavu a možnosti rozvoje firmy RM - Management - Černý, Libor (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje současný stav a možnosti rozvoje firmy RM-Management, která podniká na trhu distribuce potravinářského zboží.
Analysisi of current condition and possibilitis of following development of firm RM-Management
Keywords: obchod; Marketing; distribuce; potraviny; firmy; Finanční analýza