Deutschunterricht mit Grammatik oder ohne Grammatik - Řezníčková, Monika (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce hodnotí funkci a postavení gramatiky ve vyučování cizímu jazyku. Je zde také nastíněna problematika komunikace při výuce gramatiky.
Vyučování německému jazyku s gramatikou nebo bez gramatiky
Keywords: němčina; Gramatika; vyučování