Organizace regionální a příměstské dopravy po elektrizaci úseku Ostrava hlavní nádraží - Ostrava Kunčice - Štefek, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci analyzuje stav osobní dopravy na Ostravsku. Podává návrh na opatření související s elektrizací úseku Ostrava hl.n. - Ostrava Kunčice. Dále navrhuje organizaci příměstské železniční dopravy na Ostravsku.
Organization of regional and suburban transport after electrification of line Ostrava main station - Ostrava Kunčice
Keywords: železniční doprava; osobní doprava; jízdní řády; příměstská doprava; Integrovaný dopravní systém; Ostrava; Dopravní obslužnost; zabezpečovací zařízení