Návrh logistického terminálu Českých drah pro střední Čechy - Němcová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou dopravní obslužnosti Prahy a středních Čech a návrhem logistického centra VLT Praha včetně lokality.
Project of Czech Railways` logistic terminal for Central Bohemia
Keywords: České dráhy; Střední Čechy; Logistika; logistické centrum; Dopravní obslužnost; Praha