Státní rozpočet - Kirschnerová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá tématem státního rozpočtu. Autorka charakterizuje pojem státní rozpočet, vysvětluje rozpočtový proces a hodnotí vývoj státního rozpočtu za poslední čtyři roky.
National budget
Keywords: Ekonomika; Česká Republika; státní rozpočty; vývoj