Řízení rizik v neživotní pojišťovně ve smyslu projektu Solventnost II - Kodera, Dan (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce pojednává o připravovaném projektu Solventnost II se zaměřením na jeho přijímání do evropské legislativy. Vysvětluje rozdělení rizik v pojišťovně a jejich řízení. V dopadových studiích se zaměřuje na zavádění kapitálových požadavků do praxe.
Risk Management of Non-life Insurance Company in Terms of Solvency II
Keywords: Solventnost II; Omnibus II; rizika; řízení rizika; Solvency II; Omnibus II; risks; risk management