Informační systém pro vizualizaci sportovních statistik - Vaniš, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem této práce je návrh a implementace webového informačního systému se zaměřením na sledování a zpracování statistických dat fotbalových soutěží. Aplikace bude automaticky načítat reálná data, která budou ukládána pro další zpracování. Důraz bude kladen zejména na data časových řad a možnosti jejich vzájemného porovnávání na základě uživatelsky zvoleného období. Teoretická část práce nabídne detailní analýzu a návrh celé aplikace včetně rozboru použitých technologií a knihoven, které budou při implementaci použity. Součástí bude také podrobný popis průběhu celé implementace. V praktické části bude následně celý systém naimplementován.
Information system for visualization of sports statistics
Keywords: informační systémy; webové aplikace; fotbal; statistiky; časové řady; API; Java; Spring Boot; JavaScript; React; MySQL; information systems; web applications; football; statistics; time series; API; Java; Spring Boot; JavaScript; React; MySQL