Možnosti využití stávající sítě pošt České pošty, s.p. k nabídce nových služeb pro veřejnost - Bartáková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit poskytované služby v současné síti pošt České pošty, s.p. a navrhnout nové služby pro veřejnost, které je vhodné poskytovat v rámci stávající sítě pošt. Česká pošta, s.p. poskytuje služby regulované, které vyplývají ze zákona o poštovních službách, ostatní služby, které nevyplývají ze zákona o poštovních službách resp. z jiných zákonů poskytované v konkurenčním prostředí a služby, které Česká pošta, s.p. zprostředkovává pro jiné organizace. Tato práce obsahuje návrhy nových služeb a inovace v poštovních službách, které lze použít v současné síti České pošty, s.p. a nové služby, které již česká pošta, s.p. zavádí do provozu. Veškeré inovace v oblasti poštovních služeb musí vést především v první řadě ke spokojenému zákazníkovi.
Possibilities usage current nets posts Czech post, state enterprise for offer new services for public
Keywords: poštovní služby; přepravní síť; poštovní zásilky