Dálkově ovládané zabezpečovací zařízení - Dušek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá systémem dálkově ovládaného zabezpečovacího zařízení. Popisuje technické specifikace tohoto systému, dále jsou popsány výhody a nevýhody systému. V další části bakalářské práce je zpracováno zhodnocení realizace systému dálkově ovládaného zabezpečovacího zařízení na trati 183 Plzeň - Klatovy a jsou zde uvedeny další realizované projekty v ČR.
Remotely operated interlocking plant
Keywords: remote controls; local controls; interlocking plants; technical requirements; dispatching sites; dispatchers; dálková ovládání; místní ovládání; zabezpečovací zařízení; technické požadavky; dispečerská pracoviště; dispečeři