Analýza organizace skladování ve společnosti Sev.en EC, a.s. - Kubelka, Radim (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu skladování ve společnosti Sev.en EC, a.s., dále pak návrhem nového řešení a následným vyhodnocením. Autor v práci detailně analyzuje jednotlivé segmenty organizace skladování. Po provedené analýze se zaměřuje na návrh nového systému automatické identifikace pomocí čárových kódů a jeho vyhodnocení.
Storage Organization Analysis in the Company Sev.en, EC, a.s.
Keywords: analýza; návrhy; sklady; skladování; čárové kódy; elektrárna Chvaletice; analysis; proposal; warehouses; storage; barcodes; power station Chvaletice