Výjezdy k seniorům v PNP - Oujezdská, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce s názvem "Výjezdy k seniorům v PNP" je teoreticko-výzkumná práce. Teoretická část se věnuje péči o pacienta v senilním věku, geriatrickým syndromům, systémům zdravotní péče a také organizaci IZS. Ve výzkumné části jsou prezentovány výsledky výzkumného šetření, které se uskutečnilo v jednom vybraném zařízení Zdravotnické záchranné služby krajského města.
Trips for seniors in the PNP
Keywords: senioři; stáří; přednemocniční neodkladná péče; PNP; integrovaný záchranný systém; IZS; zdravotnická záchranná služba; ZZS; seniors; old-age; prehospital emergency care; PEC; integrated rescue systém; IRS; emergency medical services; EMS