Voltametrické aplikace uhlíkových pastových elektrod - Švancara, Ivan (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se věnuje výzkumu a aplikaci elektrod založených na uhlíkové pastě ve voltametrické analýze. Shrnuje poznatky o fyzikálně-chemických a elektrochemických vlastnostech uhlíkových past. Aplikace CPEs a její uplatnění v analytické voltametrii.
Keywords: uhlíkové elektrody; pastové uhlíkové elektrody; voltametrie; Analýza