Implementace metody Balanced Scorecard ve vybraném podniku - Rysová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2013)
Tématem diplomové práce je implementace metody Balanced Scorecard v podniku Dudinger s.r.o. První část uvádí v současnosti používané metody pro řízení a měření výkonnosti podniku, s důrazem na podrobný popis metody BSC. V praktické části je představena společnost Dudinger s.r.o. a je proveden návrh na implementaci metody BCS v tomto podniku. V závěru práce je provedeno zhodnocení zjištěných výsledků metody BSC a jsou stanovena vhodná doporučení a návrhy do budoucna.
Implementation of the BSC method in selected company
Keywords: Balanced Scorecard; konkurenceschopnost podniku; metody měření konkurenceschopnosti; finanční analýza; benchmarking; Dudinger s.r.o; Balanced Scorecard; company's competitiveness; methods of measuring competitiveness; financial analysis; benchmarking