Analýza úvěrových produktů pro financování podniku - Vančurová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou bankovního a nebankovního sektoru. Dále jsou v práci vymezeny základní úvěrové produkty, které jednotlivé bankovní a nebankovní instituce nabízejí podnikatelským subjektům. V závěru práce je provedena analýza vybraných podnikatelských úvěrů, která je zpracována pomocí tzv. Saatyho matice.
Analysis of Credit Products for Corporate Financing
Keywords: banky; obchodní banky; centrální banky; nebankovní instituce; úvěry; podnikatelský úvěry; Saatyho metoda; banks; commercial banks; central banks; non-banking institutions; loans; business loan; Saaty method