Vytvoření simulačního modelu jednoduchého logického systému - Baše, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce popisuje možnosti využití simulačního nástroje Arena při tvorbě simulovaného modelu budovy polikliniky ve Dvoře Králové nad Labem. V práci je vytvořeno několik simulačních experimentu a popsané možnosti dalšího využití simulačního nástroje Arena pro tuto budovu nebo jí podobné.
Creating a simple simulation model of logistic system
Keywords: simulační nástroj Arena; simulace; Stará Poliklinika; simulation program Arena; simulation