Vytvoření aplikace Generátor HTML galerie v jazyku C# - Baláš, Filip (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem této práce je v jazyku C# vytvořit aplikaci, která na základě informací zadaných uživatelem vytvoří HTML galerii. Aplikace bude vybrané fotografie transformovat na uživatelem zadaný rozměr a bude z nich vytvářet náhledy.
Creating the application Generator of HTML gallery in C# language
Keywords: HTML; XHTML; CSS; C#; Galerie; generátor; HTML; XHTML; CSS; C#; Gallery; generator