Finanční analýza dopravního podniku - Mašek, Václav (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce obsahuje metodiku provádění finanční analýzy, klade důraz na problematiku získávání dat a na rizika, která s touto činností souvisejí.
Keywords: Finanční analýza; metodiky; data; bodový odhad; intervalový odhad