Náklady na jakost v PSP Pohony a.s. Přerov - Kozáková, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na evidenci, sledování a řízení nákladů na jakost a naznačení způsobu jejich analýzy v praxi.
Quality costs in PSP Pohony Přerov
Keywords: ekonomika jakosti; Jakost; náklady na jakost; evidence nákladů