Marketingový průzkum segmentu regionální osobní železniční dopravy v Pardubickém kraji a návrh možných opatření - Bartoš, Milan (Univerzita Pardubice, 2005)
Marketingový průzkum cestujících na trati č. 017 a návrhy na možná zlepšení.
Marketing survey of segment of regional passenger railway traffic in the pardubice region and proposal the possible measures
Keywords: železniční doprava; osobní doprava; marketingový průzkum; dotazníkové šetření; České dráhy