Optimalizace přepravy expresních zásilek - Nývltová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá analýzou zasilatelské firmy DANZAS a.s., hledisky požadavků zákazníků, technologií přepravy expresních zásilek a snížením dodacích lhůt.
Keywords: optimalizace; přeprava; expresní systémy; zasilatelství; technologie přepravy