Stanovení rtuti v říčních organismech s využitím AMA 254 - Palarčíková, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá biomonitoringem a prvkovou analýzou říčních organismů, zvláštní pozornost je věnována vlastnostem a metodám stanovení rtuti.
The determination of mercury in river organisms using the AMA 254
Keywords: říční organismy; stanovení rtuti