Ekonomika (návrh učebního textu pro SOU technické Chotěboř) - Hruška, Roman (Univerzita Pardubice, 2011)
Předložená závěrečná práce DPS se zabývá návrhem učebního textu do předmětu ekonomika na SOU technickém Chotěboř. V učebním textu jsem se zaměřil na seznámení se žáků se základními ekonomickými pojmy. Cílem této závěrečné práce je návrh učebního textu do předmětu ekonomika na SOU technickém Chotěboř.
Economy (proposal of didactic text for SOU technical Chotěboř)
Keywords: učební text; ekonomika; makroekonomie; trh; didactic text; economy; macroeconomics; market