Plán rozvoje města Úpice - Cuprišinová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce začíná teoretickým vysvětlením problematiky základů strategického rozvoje. V další části je obecný popis města a jeho analýza. Silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby města odhaluje SWOT analýza. Na základě poznatků vyplývajících z komplexní analýzy jsou doporučeny směry strategického rozvoje.
Development plan Úpice
Keywords: strategický rozvoj; plán rozvoje; strategické plánování; územní plánování; SWOT analýza; Situační analýza; dotazníkové šetření