Technologické řešení provozu na trati Plzeň-Žatec v návaznosti na zavedení nových technologií a DOZ - Trebula, Juraj (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá technologickým řešením provozu na trati Plzeň-Žatec v návaznosti na zavedení nových technologií. Dále pojednává o snížení provozních nákladů cestou úspory živé práce.
Technological method of solution of the operation on the permanent way Plzeň-Žatec in link-up to the application of new technologies and remote control devices
Keywords: technologie; provoz trati; Doprava