Státní symboly České republiky - Kmochová, Olga (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována státním symbolům České republiky. Charakterizuje státní symboly České republiky a postihuje jejich vývoj od středověku až po současnost. Zabývá se jejich aplikací do veřejné správy.
The state symbols of the Czech Republic
Keywords: state symbols; Czech Republic; Public service; symbols; European Union; státní symboly; Česká Republika; symboly; Evropské unie; veřejná správa