Ideový návrh celkového uspořádaní experimentálního vozidla - Blaťák, Josef (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce řeší návrh celkového uspořádání experimentaálního vozidla. Analyzuje jednotlivé koncepce pohonu a vybírá vhodné varianty pro toto vozidlo. Dále se zabývá ergosférou, umístěním osob v karoserii, výhledem z vozidla.
An ideal project of the total ordering of an experimental vehicle
Keywords: experimentální vozidlo; návrhy; dynamika jízdy; ergonomie; normy